Dansk kvalitet og traditionel håndværk – med produktion i Danmark.

Håndværk

Kvalitet & dansk håndværk

Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler – det er et levende og foranderligt materiale, der er grundstammen i vores danske håndværks-DNA.

Vi elsker træet for dets gode egenskaber, styrke og evne til at forvandle vores hjem. Behandler du dine træmøbler med omhu, vil de kun blive smukkere med tiden.

Materialer

Træsorter & Laminater

Du kan vælge mellem flere træsorter, laminater og behandlinger i udvalget af møbler fra Haslev Møbelsnedkeri og på den måde variere både design og stil.

Her kan du få et indtryk af de forskellige muligheder og valg, vi tilbyder. Husk dog på, at træ er et levende materiale, og der findes ikke to træplader, som er ens. Der tages derfor forbehold for de viste prøver, da farvegengivelse kan falde forskelligt ud i forhold til det virkelige produkt. Se materialeprøver og udstillingsmøbler hos en af vores forhandlere.

Hent guide

Håndværk

Møbelpleje & træpleje

Træ er et levende materiale, og det vil til stadighed arbejde, udvide og ændre sig som følge af årstidernes og omgivelsernes temperatursvingninger og ændringer i luftfugtighed.

De forskellige træsorter har hver deres særpræg og udseende. Uanset træsorten anbefaler vi, at både behandlet og ubehandlet træ altid sæbe- eller oliebehandles for at undgå udtørring af træet. Hvis træet udtørrer, kan det revne i stavene. Lakeret træ kræver ingen vedligeholdelse.

Find information om, hvordan du vedligeholder dit Haslev møbel