Inspiration

Uld & strik

Vamsede plaider, strikkede puder og polstrede møbler i uld giver varme og hygge til indretningen og gør sig smukt sammen med klassiske møbler i lyse nordiske træsorter.
TIP: Saml keramik og porcelæn i små farvekoordinerede klynger på dit sofabord.

Inspiration

Et klassisk miks

Gå efter de enkle og formstærke møbler i træ, hvis du er til en tidløs klassisk stil, som er nem at opdatere med kunst, farver og stilede accessories.

Inspiration

Rum til fordybelse

Skab små pauseområder i dit hjem, hvor du prioriterer pladsen til en læsekrog eller et sted, hvor tankerne kan flyve frit. Match gerne det lyse træ med mere markante møbler og grafiske print, der giver kant til indretningen.

Nordens farver

Tag udgangspunkt i den klassiske nordiske palette af kølige støvede nuancer, der matcher det naturlige træ. Kombiner gerne med detaljer i glas, der understreger stemningen og reflekterer lyset i din indretning.

Inspiration

Combine & Design

Kombiner Note stole med det matchende Note bord og skab nøjagtigt det look, du vil omgive dig med derhjemme.

Mix & match de forskellige behandlinger af træ, tekstiler og farver på stolen for at opnå et klassisk, men alligevel moderne look.

Sofaens bedste ven

Placer et enkelt lille sidebord i træ ved siden af din sofa, og brug pladsen til at understrege din stil med en lækker lampe, god lyd og smukke bøger.

Inspiration

Bo med Haslev

Kombiner klassiske snedkermøbler med moderne design, og lad træet give sjæl og personlighed i din indretning.

Gå på opdagelse i vores univers af gedigent håndværk, og få inspiration til at bruge de smukke snedkermøbler i en ny og opdateret nordisk stil.

Keep it simple

Kombiner et simpelt og smukt bord med lænestole i sarte toner.

Inspiration

Scandinavian living

Træ, keramik, skind og uld er selv-skrevne materialer, der falder smukt ind i vores nordiske æstetik, – gør stilen nutidig og moderne med nyt design og iøjnefaldende accessories.

Inspiration

Detaljer

Det er de små detaljer som farver, nips, kunst og planter, der er med til at gøre dit hjem personligt og fortælle din historie. Skab små stilleben med dine favoritgenstande, og kombiner det lyse træ med pasteller og bløde tekstiler.